Candlewood Gatehouse

After trying for years to define a new image for the gatehouse that the entire community could accept, the Board of Trustees for a well-established residential community in Troon North hired Reset to define a new direction. Using new durable materials, organic design principles, and large shade overhangs, we developed the design of a gatehouse that now captures and reflects the pride of the residents.

Project Rendering
Project Rendering
Project Rendering
Project Rendering
Built Form
Built Form
Built Form
Built Form
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s