Cargotecture SFG style

A posting for my new client/friend – you know who you are!

The installation in Mission Bay has been compared to a similar “cargotecture” design, “Proxy”, located in San Francisco’s Hayes Valley neighborhood. Proxy is another mobile open space intervention featuring shipping containers, programmable public space, and local food. Originally planned as a temporary installation, Proxy has been so successful that the city, which owns the empty lot, extended its lease for several more years.

Read more here:

http://inhabitat.com/cargotecture-transforms-a-san-francisco-parking-lot-into-a-lively-village/dsc_0060-2/?extend=1

Read more: Cargotecture transforms a San Francisco parking lot into a lively village giants att stadium san francisco – Inhabitat – Sustainable Design Innovation, Eco Architecture, Green Building 

DSC_0086.jpg (728×551)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s