Backyard Shipping Container Workspace

This looks great, and mimics what a lot of people are looking at doing in their back yards.
When Oakland designer and builder Stephen Schoup’s firm, building Lab inc, grew too big for his old backyard workshop, he thought long and hard on how to increase his workspace in a sustainable way. After much deliberation, he settled on an L-shaped shipping container officespace where he could incorporate many of the leftover materials and supplies he had laying around. The newly created backyard office balances the warehouse-style home and creates a charming courtyard in between.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s